Παγωτό ροδάκινο (παιδική λιχουδιά)
Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή! Χτυπάμε παγωμένα ροδάκινα και γάλα, γαρνίρουμε με τρούφα ή αμύγδαλα, και απολαμβάνουμε!
106
Παγωτό ροδάκινο (παιδική λιχουδιά)

ΥΛΙΚΑ

6 αρκετά ώριμα ροδάκινα 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα αμύγδαλα (προαιρετικά) τρούφα (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε  κομματάκια τα ροδάκινα.
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
  3. Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα.
  4. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.