ΥΛΙΚΑ 2 πατάτες 80 γρ. Χωριό Φέτα Ορεινές Περιοχές 30 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 2 φύλλα φρέσκου βασιλικού (ελαφρώς ψιλοκομμένα) 25 γρ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βάζετε να ψηθούν στο φούρνο στους 220 βαθμούς τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο για 1 ώρα.
- Όταν ψηθούν τις κόβετε και τις τοποθετείτε σε ένα ταψάκι.
- Τις κόβετε στην μέση. Με ένα κουτάλι αφαιρείτε την σάρκα της πατάτας από το κέντρο ώστε να δημιουργηθεί ένα βαθούλωμα.
- Αναμειγνύετε το Χωριό Φέτα Ορεινές Περιοχές, το μπέικον, το βούτυρο αγελάδος Χωριό.
- Γεμίζετε τις πατάτες με μια κουταλιά από το μίγμα, τις βάζετε πάλι στο φούρνο και τις ψήνετε στους 160 για περίπου 10 λεπτά.
- Όταν τις βγάλετε από τον φούρνο τις πασπαλίζετε με τα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
|