Η φέτα Χωριό γίνεται πικάντικη και καυτερή, ψήνεται στο φούρνο με πιπεριά τσίλι και ρίγανη και απολαμβάνεται από όλους! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί!
1023
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. φέτα Χωριό1 πιπεριά τσίλι χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ή ½ κ.γ. ξερή2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
Βάζουμε τη φέτα επάνω σε ένα αλουμινόχαρτο.
Απλώνουμε την πιπεριά και τη ρίγανη και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο σε ένα πακέτο, το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσει.
Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.