Πικάντικη ψητή φέτα με πιπεριά τσίλι και ρίγανη
Η φέτα Χωριό γίνεται πικάντικη και καυτερή, ψήνεται στο φούρνο με πιπεριά τσίλι και ρίγανη και απολαμβάνεται από όλους! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί!
102
Πικάντικη ψητή φέτα με πιπεριά τσίλι και ρίγανη

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. φέτα Χωριό 1 πιπεριά τσίλι χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ή ½ κ.γ. ξερή 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
  2. Βάζουμε τη φέτα επάνω σε ένα αλουμινόχαρτο.
  3. Απλώνουμε την πιπεριά και τη ρίγανη και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
  4. Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο σε ένα πακέτο, το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσει.

 

Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.