ΥΛΙΚΑ Έτοιμη ζύμη πίτσας 2 κ.σ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος, λιωμένο ¼ κούπας άλειμμα φουντουκιού ½ κούπας κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 2 κ.σ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη 2 κ.σ. φουντούκια, ψιλοκομμένα | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230C.
- Απλώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και πάνω του τη ζύμη πίτσας.
- Πατάμε τη ζύμη με τα δάχτυλα, ώστε να δημιουργηθούν βουναλάκια.
- Απλώνουμε το λιωμένο βούτυρο με ένα πινέλο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει απαλά, για 20 λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε το άλειμμα φουντουκιού σε όλη την πίτσα.
- Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα και τη λευκή σοκολάτα.
- Ψήνουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα, για 2 περίπου λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φουντούκια.
|