Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο

Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαρφύ ή Φέτα Χωριό Ορεινές περιοχές με μυρωδικά και πιπέρι μέσα στο ψαρονέφρι που ροδίζει στο φούρνο. Ταιριάζει υπέροχα με πατάτες!

352
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.
  2. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και ‘ράβουμε’ με οδοντογλυφίδα.
  3. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά.
  4. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    2 ψαρονέφρια (250 γρ το τεμάχιο) 100 γρ φέτα Χωριό ή Φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές ή Χωριό Ελαφρύ σε κύβους 1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο Αλάτι-πιπέρι
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    σχετικές συνταγές

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας

    Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ