Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο
Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ ή Φέτα Χωριό Ορεινές περιοχές με μυρωδικά και πιπέρι μέσα στο ψαρονέφρι που ροδίζει στο φούρνο. Ταιριάζει υπέροχα με πατάτες!
352
Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο

ΥΛΙΚΑ

2 ψαρονέφρια (250 γρ το τεμάχιο) 100 γρ φέτα Χωριό ή Φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές ή Χωριό Ελαφρύ σε κύβους 1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.
  2. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και ‘ράβουμε’ με οδοντογλυφίδα.
  3. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά.
  4. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.