Δύο ψωμιά με τέλεια γεύση: Μπύρα με φέτα και λιαστή ντομάτα και μπύρα με γραβιέρα και καραμελωμένο κρεμμύδι. Για ορεκτικό, σνακ, πρωινό, θα τα λατρέψουμε.
*Σημείωση: Για να καραμελώσουμε το κρεμμύδι βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγανάκι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το βούτυρο και τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά. Χαμηλώνουμε αμέσως τη φωτιά και αφήνουμε για περίπου 25 λεπτά (ανακατεύοντας μόνο λίγες φορές) να σκουρύνουν και να γίνουν κολλώδη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε, και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τα κρεμμύδια να κρυώσουν στο τηγανάκι. Θα έχουμε ποσότητα περίπου 1/3 της κούπας (από ένα μέτριο κρεμμύδι).
Pingback: Τα τέλεια καραμελωμένα κρεμμύδια
Pingback: Ψωμί μπύρας με φέτα ή με γραβιέρα | mgnews.gr