Ριζότο με μοσχάρι και σπαράγγια
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ριζότο με μοσχάρι και σπαράγγια

Εστραγκόν, λευκό κρασί, Χωριό βούτυρο αγελάδος ανακατεύονται και δένονται σφιχτά σε ένα λαχταριστό ριζότο.

252
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ρύζι και με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ξανθύνει. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου.
  2. Σιγοβράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις εξατμιστούν τα μισά υγρά προσθέτουμε το μοσχάρι και μετά από 1 λεπτό τα σπαράγγια. Αλατοπιπερώνουμε.
  3. Μόλις χυλώσει αποσύρουμε από τη φωτιά και δένουμε με το βούτυρο, τη γραβιέρα και στο τέλος το ψιλοκομμένο εστραγκόν.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    250 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους 4 σπαράγγια αποφλοιωμένα και κομμένα σε κύβους 1 κούπα τσαγιού ρύζι Arborio 2 κ.σ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο 1 κ.γ. εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ½ κούπα τσαγιού λευκό κρασί 3 ½ κούπες τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1 κ.σ. Χωριό βούτυρο αγελάδος 2 κ.σ. Χωριό Γραβιέρα Ώριμη, τριμμένη Αλάτι Πράσινο πιπέρι

    σχετικές συνταγές

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας

    Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ