Σαλάτα με κοτόπουλο και γραβιέρα
Μπορεί μια σαλάτα να γίνει κανονικό γεύμα; Εάν τη φτιάξετε με κοτόπουλο και Χωριό γραβιέρα, όπως στην Κέρκυρα, σίγουρα μπορεί! Ορίστε και η συνταγή!
54
Σαλάτα με κοτόπουλο και γραβιέρα

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. ψαχνό από κοτόπουλο 200 γρ. Χωριό Γραβιέρα Ώριμη ή Γλυκιά 2 μήλα μέτρια (κατά προτίμηση ξινόμηλα) 1 μαρούλι ψιλοκομμένο 1 κλωναράκι σέλερι 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο ΤΟΠ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά.
  2. Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε στο μπολ το κοτόπουλο, το σέλερι και το μαρούλι ψιλοκομμένο και τη Χωριό γραβιέρα κομμένη σε κύβους.
  4. Στο τέλος περιχύνουμε με μαγιονέζα και ξίδι και ανακατεύουμε ελαφρά.