Σαλάτα με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί
Λαχταριστή σαλάτα που γαρνίρεται με βινεγκρέτ από βαλσάμικο, σκόρδο, ελαιόλαδο βιολογικό Χωριό, αλατοπίπερο και Χωριό κατσικίσιο τυρί. Απολαύστε την!
52
Σαλάτα με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί

ΥΛΙΚΑ

1 κόκκινη λόλα, πλυμένη, στραγγισμένη 1 μάτσο ρόκα, πλυμένη, στραγγισμένη 8 μεγάλα σπαράγγια αποφλοιωμένα (από τη μέση και κάτω) 1 κ.τ.σ. καρυδόψιχα 100 γρ Χωριό Κατσικίσιο τυρί τριμμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 4 φέτες προσούτο

ΥΛΙΚΑ Υλικά για βινεγκρέτ

4 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό ½ κ.τ.σ. Βαλσάμικο ξίδι ΤΟΠ ½ σκελίδα σκόρδο Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα υλικά για τη βινεγκρέτ και αφού δέσουν καλά την τοποθετούμε στο ψυγείο.
  2. Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε νερό και ζεματάμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά.
  3. Κόβουμε τα λαχανικά με τα χέρια σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε το Κατσικίσιο τυρί, την καρυδόψιχα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε καλά.
  4. Γαρνίρουμε με τις φέτες προσούτο και τα ζεστά σπαράγγια.

Tip: Μπορούμε επίσης να γαρνίρουμε με Κρέμα Βαλσάμικου ΤΟΠ και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.