Σάντουιτς με αυγό, μπέικον και τσένταρ
Ένα υπέροχο σάντουιτς πρωινού ή και σνακ, πολύ γρήγορο, νόστιμο και εύκολο, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
51
Σάντουιτς με αυγό, μπέικον και τσένταρ

ΥΛΙΚΑ

1 ψωμάκι bagel 3 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο (2 + 1) 2 λωρίδες μπέικον, ψημένες 2 αυγά 2 φέτες τυρί τσένταρ αλάτι, κατά βούληση μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το ψωμάκι στα δύο και απλώνουμε 2 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο στο εσωτερικό.
  2. Ζεσταίνουμε την τοστιέρα και ψήνουμε τα ψωμάκια μέχρι να ροδίσουν.
  3. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο και σπάμε τα αυγά. Όταν αρχίσει να δένει το ασπράδι, τρυπάμε τον κρόκο και απαλά τον απλώνουμε στα ασπράδια. Αλατοπιπερώνουμε.
  4. Απλώνουμε το τυρί και το μπέικον πάνω από το ένα αυγό και με μια σπάτουλα βάζουμε το δεύτερο αυγό επάνω στο μπέικον.
  5. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα δευτερόλεπτα για να λιώσει το τυρί.
  6. Μεταφέρουμε τη γέμιση (αυγό-μπέικον-τυρί) στη μία φέτα ψωμιού και καπελώνουμε με τη δεύτερη.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.

 

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τη συνταγή.