ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ψωμάκι στα δύο και απλώνουμε 2 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο στο εσωτερικό.
- Ζεσταίνουμε την τοστιέρα και ψήνουμε τα ψωμάκια μέχρι να ροδίσουν.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο και σπάμε τα αυγά. Όταν αρχίσει να δένει το ασπράδι, τρυπάμε τον κρόκο και απαλά τον απλώνουμε στα ασπράδια. Αλατοπιπερώνουμε.
- Απλώνουμε το τυρί και το μπέικον πάνω από το ένα αυγό και με μια σπάτουλα βάζουμε το δεύτερο αυγό επάνω στο μπέικον.
- Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα δευτερόλεπτα για να λιώσει το τυρί.
- Μεταφέρουμε τη γέμιση (αυγό-μπέικον-τυρί) στη μία φέτα ψωμιού και καπελώνουμε με τη δεύτερη.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τη συνταγή.