ΥΛΙΚΑ 2 φέτες συκώτι (1/2 κιλό) 1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο θυμάρι 4 μελιτζάνες (μέτριες) αποφλοιωμένες, κομμένες σε κύβους 1 κ.τ.σ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος Αλάτι, πιπέρι 1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 σκελίδα σκόρδο 4 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα, απλώνουμε τις μελιτζάνες, τις ραντίζουμε με το μισό ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 30 λεπτά.
- Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τις μελιτζάνες, το σκόρδο, τον άνηθο, το βούτυρο, το αλατοπίπερο και χτυπάμε καλά.
- Λαδώνουμε το συκώτι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε το συκώτι για 4-5 λεπτά.
- Σερβίρουμε σε πιάτο μαζί με τον πουρέ μελιτζάνας.
|