ΥΛΙΚΑ 4 κιλά ψάρι συναγρίδα 8-10 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες 8 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 φλιτζάνια του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη Αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τη ντομάτα και το μαϊντανό.
- Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μείνει με λίγα ζουμιά.
- Όταν λοιπόν η σάλτσα είναι έτοιμη (έχει δέσει), βάζουμε μέσα το ψάρι και το σκεπάζουμε με αρκετή σάλτσα.
- Προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι, το σκόρδο, αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό μας στους 200C μέχρι να πάρει χρώμα και να κόβεται εύκολα με το πιρούνι.
|