ΥΛΙΚΑ 600 γρ. μανιτάρια πλερώτους 4 κ.σ. Χωριό Βούτυρο τ. Κερκύρας 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί Αλάτι, πιπέρι 100 γρ. φυστίκια ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Με ένα μαχαιράκι καθαρίζετε τις ακρούλες από τα μανιτάρια πλερώτους.
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το Χωριό Βούτυρο τ.Κερκύρας, ρίχνετε μέσα τα ψιλοκομμένα σκόρδα και τα σοτάρετε ελαφρά.
- Ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα. Μαγειρεύετε έτσι για περίπου 10 λεπτά.
- Σβήνετε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνετε.
- Δυναμώνετε τη φωτιά και αφήνετε όλο το κρασί να εξατμιστεί.
- Σερβίρετε τα μανιτάρια με τη βουτυράτη σάλτσα και τα πασπαλίζετε με το χοντροκομμένο φυστίκι.
|