ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένετε καλά τα μήλα και με την βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού αφαιρείτε τη στήλη από τα κουκούτσια χωρίς να τα καθαρίσετε.
- Τα κόβετε σε χοντρές ροδέλες (4 ροδέλες το κάθε ένα).
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι βάζετε το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο και σοτάρετε τις ροδέλες των μήλων μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 2-3 λεπτά.
- Βγάζετε τις ροδέλες του μήλου και τις ακουμπάτε σε πιατέλα.
- Ρίχνετε μέσα στο τηγάνι το κονιάκ και ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε γρήγορα ώστε το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
- Περιχύνετε τα μήλα με τη σάλτσα του τηγανιού. Πασπαλίζετε με το καρύδι.
Αν θέλετε μαζί σερβίρετε και μια μπάλα παγωτό σοκολάτα ή καϊμάκι.