ΥΛΙΚΑ600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 5 φέτες ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί 150 ml κόκκινο κρασί 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κύμινο ¼ κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο Αλάτι Πιπέρι Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα Αλεύρι για το τηγάνισμαΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. Χωριό Ψιλοκομμένες τομάτες 200 ml Χωριό Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 200 ml κόκκινο κρασί 2 κ.σ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος 1 κ.γ. ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλα 3-4 κόκκους μπαχάρι 2-3 μοσχοκάρφια Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Αλάτι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Tips: Τα σουτζουκάκια παραδοσιακά φτιάχνονται με μείγμα κιμά από μοσχάρι και αρνί. |