Σπαγγέτι με τόνο & ελιές Καλαμών
Ρομαντικό δείπνο ή και φοιτητική ζωή, αυτή η συνταγή είναι λαχταριστή, με ζυμαρικά, ψάρι και ελιές Καλαμών.
404
Σπαγγέτι με τόνο

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο σπαγγέτι 3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 κονσέρβα ντοματάκια 1 κ.σ. ρίγανη λίγες ελιές Καλαμών Αλάτι με προσοχή Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζετε την σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτετε τις ντομάτες, τη ρίγανη, τον τόνο και τέλος τις ελιές Καλαμών. Ρίχνετε πιπέρι και αλάτι με προσοχή. Βράζετε την σάλτσα για 15 – 20λεπτά.
  2. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
  3. Σερβίρετε τα μακαρόνια με την σάλτσα τους.
  4. Πασπαλίζετε με φρέσκο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.