Σπιτικοί λουκουμάδες με πατάτες και αυγά
Μια συνταγή για κρασί και παρέα! Λαχταριστοί λουκουμάδες με γεύση πατάτας και αυγού τηγανισμένοι σε Χωριό Ελαιόλαδο κλασικό. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
156
Σπιτικοί λουκουμάδες με πατάτες και αυγά

ΥΛΙΚΑ

1 ½ κιλό πατάτες 10 αυγά λίγη ζάχαρη 2 βανίλιες μέλι κανέλα σε σκόνη Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε τις πατάτες, τις βράζουμε με τη φλούδα τους και όταν σκάσει η φλούδα τους τις βγάζουμε από τη φωτιά.
  2. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στο γουδί. Τις χτυπάμε καλά και προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
  3. Ανακατεύουμε καλά με το χέρι και κάνουμε τα υλικά ένα ζυμάρι.
  4. Παίρνουμε λίγη-λίγη ζύμη με ένα κουταλάκι και τη ρίχνουμε στο Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό που έχουμε ήδη βάλει σε κατσαρόλα και έχει κάψει. Γυρίζουμε τους λουκουμάδες και από τις δύο μεριές για να τηγανιστούν. Πρέπει να τους βγάλουμε γρήγορα για να μην καούν.
  5. Τους τοποθετούμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι και από πάνω ρίχνουμε κανέλα.