Στραπατσάδα με κάπαρη και κρεμμύδια
Δεν είναι μια απλή ομελέτα, είναι πικάντικη, τα κρεμμύδια είναι τσιγαρισμένα, έχει ελαιόλαδο Χωριό και την τρώμε όλες τις ώρες της ημέρας.
105
Στραπατσάδα με κάπαρη και κρεμμύδια

ΥΛΙΚΑ

3 αυγά 2-3 κ.σ. Χωριό φέτα ή Χωριό Γραβιέρα Ώριμη 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. κάππαρη (ξεπλυμένη και στραγγισμένη) 1/4 φλ. Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι.
  2. Αφού κάψει ελαφρά, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί και προσθέτουμε την κάππαρη.
  3. Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά, έχοντας ρίξει ελάχιστο αλάτι (γιατί η κάπαρη είναι ήδη αλατισμένη), και τα βάζουμε κι αυτά στο τηγάνι.
  4. Ανακατεύουμε το μείγμα με ένα πιρούνι μέχρι να πήξουν τα αυγά.
  5. Βγάζουμε την στραπατσάδα και τη σερβίρουμε με Χωριό φέτα ή Χωριό Γραβιέρα Ώριμη.