Τονοσαλάτα με αυγά και μαγιονέζα
Χορταστική και νόστιμη, αυτή η τονοσαλάτα είναι ιδανική τόσο για να πλαισιώσει το τραπέζι σας όσο και για να γίνει το κυρίως γεύμα σας! Η απόφαση, δική σας!
08
Τονοσαλάτα με αυγά και μαγιονέζα

ΥΛΙΚΑ

4 κονσέρβες τόνο σε νερό 4 αυγά βρασμένα 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι 1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο 4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο 40 ml χυμό λεμονιού αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Η σαλάτα είναι έτοιμη.