ΥΛΙΚΑ 2 κιλά κολοκύθα, αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.τ.γ. τριμμένο ginger 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους Αλάτι-πιπέρι 2 κ.τ.σ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος 1 κ.τ.σ. Χωριό soft με ελληνικό γιαούρτι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, την πατάτα, το σκόρδο, το ginger και την κολοκύθα για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά δύο δάχτυλα πιο πάνω, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 50 λεπτά.
- Αφού βράσουν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα μπλέντερ χειρός τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το Χωριό soft με γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
|