11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Τα προϊόντα Μινέρβα Χωριό συμμετέχουν στη δράση 52 εβδομάδων της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος

Γνωρίζοντας την ανάγκη του καταναλωτή και επιθυμώντας να σταθεί έμπρακτα δίπλα του, η ΜΙΝΕΡΒΑ συμμετέχει στη δράση της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος ’52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις Σίτισης’, μια δράση που σκοπό έχει την στήριξη των συνανθρώπων μας πανελλαδικά.

Ο καταναλωτής γίνεται κομμάτι της πανελλαδικής αλυσίδας αισιοδοξίας, καθώς ένα ποσό των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων Χωριό της ΜΙΝΕΡΒΑ με την ειδική σήμανση διατίθεται σε δράσεις σίτισης και στήριξης συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Τα προϊόντα αυτά φέρουν χαρακτηριστική ταμπέλα ως “προϊόντα αλληλεγγύης”, που, μπαίνοντας στο καλάθι του καταναλωτή, προσθέτουν χαρά και ελπίδα σε μία ήδη πολλαπλασιαζόμενη αλυσίδα αισιοδοξίας που έχει απλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κάθε εβδομάδα η δράση αλλάζει περιοχή ανά την Ελλάδα, μεγαλώνοντας την αλυσίδα αλληλεγγύης αλλά και το χαμόγελο όσων χρειάζονται φροντίδα σίτισης, καθώς και των καταναλωτών που προσφέρουν βοήθεια αγοράζοντας τα ειδικά σηματοδοτημένα προϊόντα Χωριό από τη ΜΙΝΕΡΒΑ.

Τα προϊόντα Χωριό από τη ΜΙΝΕΡΒΑ που συμμετέχουν στη δράση είναι τα εξής: 

Τυριά:

  • Φέτα (συσκευασίες vacuum και σε άλμη 400γρ)
  • Γραβιέρα (συσκευασία vacuum 300γρ)

Ελαιόλαδα:

  • Αειφόρο (συσκευασίες 1L και 2L)
  • Ορεινές περιοχές (συσκευασίες 1L και 2L)
  • Κορωνέικη Ποικιλία (συσκευασία 1L)
  • Κλασικό (συσκευασίες 1L και 2L)

Βούτυρα:

  • Ελαφρύ soft (συσκευασία 250γρ)
  • Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο (συσκευασία 250γρ)
  • Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος αλατισμένο (συσκευασία 250γρ)

Η δράση μετακινείται κάθε εβδομάδα, με στόχο η ελπίδα να αγγίξει κάθε γωνιά της χώρας μας. Τα προϊόντα Χωριό της ΜΙΝΕΡΒΑ που συμμετέχουν στη δράση αυτή θα μπορεί ο καταναλωτής να τα βρει στα ράφια της αλυσίδας ΑΒ – τα “προϊόντα αλληλεγγύης” θα αποτελούν το σταθερό σημείο αναφοράς όλων μας για προσφορά βοήθειας και στήριξης στον συνάνθρωπό μας.

Η ΜΙΝΕΡΒΑ είναι η μοναδική εταιρεία τροφίμων που συμμετέχει σε αυτή τη δράση, κάτι που την καθιστά ακόμα πιο συνειδητοποιημένη απέναντι στην υπόσχεση που έχει δώσει στον καταναλωτή για ασφάλεια, ποιότητα, προσφορά και αλληλεγγύη για όλη την κοινωνία.

Μπορεί ο κάθε ένας σήμερα αλλά και όλοι μαζί να αποτελέσουμε κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει στηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα για την προστασία, τη στήριξη και τη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ας γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα χαράς και ελπίδας!
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.