Τι λένε οι παραγωγοί μας

s

Ταξιδέψαμε στην Ελλάδα για να βρούμε τους καλύτερους παραγωγούς, αφού για εμάς, στο Χωριό, ο τρόπος παραγωγής των βιολογικών προϊόντων πρέπει να διασφαλίζει την απαραίτητη υψηλή ποιότητα και να τηρεί τις προδιαγραφές παραγωγής βιολογικού προϊόντος, που απαγορεύει τη χρήση χημικών, λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και ορμονών στα ζώα και τα φυτά απ’ όπου παράγεται η πρώτη μας ύλη.

Οι παραγωγοί μας, με σεβασμό στην ελληνική παράδοση, την παράδοση του ελληνικού χωριού, με άξονα την αγνή πρώτη ύλη και την υγεία του ζώου της ελληνικής υπαίθρου, με ακούραστη φροντίδα και αγάπη για το περιβάλλον, προσφέρουν τα αγνότερα οικολογικά, βιολογικά προϊόντα σε κάθε έναν από εμάς.

Στο Χωριό είμαστε κοντά στον παραγωγό, στηρίζοντάς τον όσο ξεκουράζει τη γη, όσο φροντίζει τα ζώα, όσο τα προϊόντα μας ωριμάζουν με αγνότητα και φυσικότητα, για να παραχθεί στο τέλος ένα εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό λάδι, ένα τυρί βιολογικής κτηνοτροφίας γεμάτο από φύση.

Τι λένε οι παραγωγοί μας για όλα αυτά;

“Ελευθερία δε θέλουμε μόνο εμείς. Θέλουνε και τα ζώα μας. Στη βιολογική κτηνοτροφία αυτό το σεβόμαστε. Για να μας δώσουν πλούσιο και γευστικό γάλα. Για να γίνει η βιολογική φέτα και η βιολογική γραβιέρα.”

Παναγιώτης Κοσμάς
Παραγωγός Βιολογικού Γάλακτος
Νιάτα Λακωνίας

“Για να φτιάξεις βιολογικό γάλα τα ζώα πρέπει να τρώνε μόνο βιολογική ζωοτροφή. Τίποτα άλλο! Μόνο έτσι έχεις το δικαίωμα να λες το τυρί βιολογικό.”

Χρήστος Γεώργας
Παραγωγός Βιολογικού Γάλακτος
Αγγελώνα Λακωνίας

“Τρία χρόνια έβλεπα τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει. Περίμενα…να καθαρίσει το χώμα, να ξεπλυθούν οι ρίζες. Για να έχω το δικαίωμα να παράγω βιολογικό, εξαιρετικά, παρθένο ελαιόλαδο.”

Μαίρη Τουτούλη
Παραγωγός Βιολογικού Ελαιολάδου
Πλάτανα Λακωνίας