Ανάβουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά.
Χτυπάμε στο μούλτι τα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και χτυπάμε ένα λεπτό ακόμα να αναμειχθούν. Σταματάμε και ρίχνουμε τα ασπράδια και το ξύσμα των φρούτων. Χτυπάμε πάλι να γίνει μια ζύμη.
Ρίχνουμε με μικρό κουταλάκι στη λαδόκολλα, αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους (γιατί θα απλώσει λίγο). Ψήνουμε για 15’ περίπου, μέχρι ροδίσουν στις άκρες. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε από τη λαδόκολλα προσεκτικά και τα τοποθετούμε σε σχάρα.
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει ρίχνοντας σιγά σιγά την άχνη (αφού την έχουμε κοσκινίσει), τη βανίλια, το γάλα και το λικέρ. Χτυπάμε 3-4’.
Αφού τα μπισκότα έχουν κρυώσει καλά, τα ενώνουμε ανά δυο με λίγη βουτυρόκρεμα.