Συναγρίδα με ντομάτα στο φούρνο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Συναγρίδα με ντομάτα στο φούρνο

Ψάρι με ντομάτα στο φούρνο, μαλακό ώστε να κόβεται με το πηρούνι και τόσο απολαυστικό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

604
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τη ντομάτα και το μαϊντανό.
  2. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο  στους 150C για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μείνει με λίγα ζουμιά.
  3. Όταν λοιπόν η σάλτσα είναι έτοιμη (έχει δέσει), βάζουμε μέσα το ψάρι και το σκεπάζουμε με αρκετή σάλτσα.
  4. Προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι, το σκόρδο, αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό μας στους 200C μέχρι να πάρει χρώμα και να κόβεται εύκολα με το πιρούνι.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 2 σχόλια.

ΥΛΙΚΑ

4 κιλά ψάρι συναγρίδα 8-10 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες 8 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 φλιτζάνια του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη Αλάτι, πιπέρι
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
ανήκει και εδώ

σχετικές συνταγές

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ