Μια υπέροχη ανοιξιάτικη τάρτα με την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη. Για παραδοσιακή και αυθεντική γεύση χρησιμοποιούμε γραβιέρα Χωριό και βούτυρο αγελάδος Χωριό.
Ετοιμάζετε τη ζύμη:
Ετοιμάζετε τη γέμιση:
Tip: Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη τη ζύμη εκείνη τη στιγμή κάντε τη μια μπάλα και φυλάξτε τη στο ψυγείο σκεπασμένη με διάφανη μεμβράνη.
ΥΓΙΕΙΝΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ
τελειο..γευστικο κ υγεινο..